Viihdekuoro Marit ja Mikot aloittaa syyskauden torstaina 15.9 klo 18.30 kulttuurikeskus Herralassa Ilmajoella osoitteessa Könnintie 27. 

Kuoronjohtajana aloittaa ”uusvanha” kakkosjohtajana jo vuosia toiminut harmonikkataiteilija Antti Purola.

Marit ja Mikot on profiloitunut vahvasti eteläpohjalaiseksi tunteiden tulkiksi. Kuoron ohjelmisto on suurimmalta osalta omaperäistä pohjalaista tuotantoa, josta säveltäjinä, sovittajina ja osittain tekstintekijöinäkin ovat vastanneet pääasiassa Lintala, Rajamäki sekä Jussi Asu. Laulamme viihdemusiikkia, joululauluja sekä hengellistä musiikkia.

Nyt on kaikilla laulamisesta kiinnostuneilla mahdollisuus tulla kuuntelemaan kuoron ilmapiiriä ja soundia sekä tutkailemaan olisiko lauluharrastus se uusi inspiraatio tähän syksyyn. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KUULOLLE <3